joi, 2 iulie 2009

the trouble with me...

uite asa apar si eu in blogosfera: cu mult nerv si avand in spate o multime de ganduri; aduc dupa mine atat de multe incat singura solutie(sa ma mai descarc si eu) pare a fi acest blog. nu vreau sa ma justific desi asta s-ar parea ca fac,vreau doar sa dau un sens real faptelor.

sa va zic de ce am ales acest titlu? pai este destul de simplu: pentru tot ce se intampla in jurul meu exista un singur vinovat si un singur executant EU! eu construiesc si eu daram, eu ma bag in tot felul de situatii si tot eu ma scot sifonat din miezul lor, eu imi asez frumos soarele pe cer si tot eu starnesc norii de furtuna. sunt un om complex...atat de complex incat de multe ori renunt sa mai caut o explicatie logica pentru toate lucrurile pe care le fac.

am eu o expresie preferata: "am facut o istorie". ea se explica foarte usor astfel: prostiile pe care le fac uneori sunt atat de... incat intra in istorie, in istoria mea cel putin.


despre ce o sa scriu?

hmm, buna intrebare.

pai despre mine si despre ce mi se intampla in viata de zi cu zi. si despre carti as vrea sa scriu.

despre carti si oameni mai exact.cartile pe care le citesc si oamenii pe care ii intalnesc, despre prietenii care nu mai sunt despre cei cu care imi construiesc acum relatii trainice, despre minunatele lucruri pe care la observ cu ochii mei jucausi in fiecare zi. am o memorie incredibila, cei ce ma stiu uneori se sperie de mine, si un simt al detaliului foarte dezvoltat: daca te vad intr-o zi pe strada si te opresc sa vorbim fii sigur ca ne-am mai intalnit candva in aceasta viata!


4 comentarii:

  1. eu sper totusi zilele astea sa nu faci vreo istorie... decat daca vrei sa fie una pozitiva :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare dragut ca iti asumi responsabilitatea actiunilor tale... stii ca multi nu au curajul asta...
    ah, bun venit in blogosfera! :) co urare cu intarziere de o luna si ceva :)) dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :p

    RăspundețiȘtergere
  3. uf...multumesc...cu o si mai mare intarziere.

    RăspundețiȘtergere