miercuri, 19 mai 2010

Targ de carte....URAAAAAA!

Asa nu se mai putea. Mi-am luat bani,o haina mai groasa si rucsacul...bine, am luat si un taxi ca m-a ploua in statie(nimic in orasul acesta *Iasi* nu circula dupa un orar clar stabilit) am pornit la drum. Am dat bice cailor(traducere: i-am comunicat domnului taximetrist destinatia) si cat ai clipi am ajuns la locul mult laudat: Sala Polivalenta unde se desfasoara Targul de Carte Librex 2010.
Editurle mari sunt prezente cu tot felul de promotii: carti la preturi atractive, promotii, reduceri peste reduceri: Editura Polirom vine in intampinarea clientilor cu noutati editoriale si cu reduceri frumoase de tot: carti la 9.99, carti la 4.99 si reducere de 20%...bun de tot...Editura Humanitas sta foarte bine la capitolul reduceri fiind anul acesta darnici si oferindu-le cumparatorilor 20% reducere pentru ca sarbatoresc 20 de ani de la infiintarea Editurii Humanitas plus ca au noutati multe de tot si carti la preturi promotionale. Am tras cu ochiul si la Nemira unde am cateva carti bifate cu "must have", Editura Art m-a facut sa ma indragostesc de niste titluri iar cei de la Curtea Veche sunt hotarati sa ma castige de client :). La standul editurii Trei tronau victorioase cele 3 volume ale lui Stieg Larsson din seria Millennium care ma bantuie de cava vreme si care nu cred ca mai au scapare.
Pandeam printre rafturi cartile si pana la urma mi-am facut un pic de cap: mi-am luat Toba de tinichea de la Polirom ca nu o aveam si este un must...nu am asezat-o in rafturile bibliotecii ca sa nu o uit...e pe lista cu urmatoarele lecturi.
Bun ca este targ, bun ca mai am cu ce sa imi iau carti, e bine ca nu le-am luat pe toate din prima zi...maine ma voi delecta cu alte minuni si am sa vin sa va povestesc si voua ce carti alese am mai adunat.

Targ de carte!
Targ de carte!

Targ de carte!

Carti Carti Carti Carti Carti

*maniacii ar trebui legati si tinuti pe intuneric(aici vorbesc despre mine)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu