marți, 22 iunie 2010

de vara, fara apa....


Dupa cum stie toata populatia Iasiului, de cam 2-3 saptamani nu este apa calda in oras pentru ca se repara nu stiu ce defectiune OMG-istica si ti-e mai mare dragul sa-i auzi pe cei din jurul tau cum se plang de zor ca se spala la lighean...bine ca se spala spun optimistii, da...e bine!
Ziceam zilele trecute ca oau, e cald si ca a luat-o lumea razna de la atata soare...s-ar parea ca nu chiar toti au inebunit. O parte din populatia orasului o sa capieze maine incepand cu ora 10 cand vor afla ca nu va curge apa calda toata ziua!
Ca un om informat ce sunt am batut in lung si in lat internetul si am dat peste 2 surse de informare; previziunile nu sunt deloc roze:
Ziarul de Iasi ne anunta cum ca maine va fi o zi fara apa rece si cu presiune scazuta in conducte si tot restul; suna destul de apocaliptic si sper ca maine sa nu fie prea cald nu de alta dar parca ne vedem marsaluind prin oras ca niste zombi insetati(culmea)de apa si nu de sange!
Pe site-ul APAVITAL apare "negru pe alb" informatia din ziarul citat, numai ca e pusa asa de frumos in pagina incat nu se poate sa nu va minunati aici
In Evenimentul de Iasi situatia este prezentata roz-bonbon cu accente de groaza!
cititi articolul aici daca vreti sa va lamuriti mai bine!

Oricum...mi-am pus apa la pastrat...ma duc sa fac un dus acum..mai fac unu maine dimineata si sa speram ca maine temperaturile nu ne vor face sa umblam prin oras ca niste caini haituiti!

Intrebare: oare fantanile arteziene din Piata Unirii vor functiona maine?

UPDATE: azi nu s-a luat apa rece din cauza ploii!
Ramane deci pe maine, 24 iunie, sa ramanem fara apa rece. Minunat!

:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu